Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Στερεότυπα: Στάσεις ζωής που κρύβουν την αλήθεια







Η Υπηρεσία Γυναικείων θεμάτων του Ιδρύματος  Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποίησε  με επιτυχία το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών ημερίδα με θέμα:
 «Στερεότυπα: Στάσεις ζωής που κρύβουν την αλήθεια»
  Η ημερίδα περιελάμβανε  την διοργάνωση ενός στρογγυλού τραπεζιού με το προαναφερθέν  θέμα για το οποίο μίλησαν  ο Πρωτοπρ. Σταμάτιος Σκλήρης,  Θεολόγος-Ιατρός προσεγγίζοντας το θέμα του θεολόγου και του αγιογράφου, η κ. Ελένη Ζιώγα Συγγραφέας-Ηθοποιός, η οποία ανέπτυξε  το θέμα με τη βοήθεια συγγραφέων όπως ο Φ. Ντοστογιέφσκι και ο Σ. Μπέκετ και θεολόγων όπως ο Αγ. Πορφύριος, ο π. Αλέξανδρος Σμέμαν και ο Γέροντας Σωφρόνιος  του Έσσεξ και η κ. Βάσω Κόλλια Πολιτική Επιστήμονας,  τ. Γ. Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, ECWT-High Level Advisory Committee Member, η οποία χρησιμοποίησε την ιστορία και την πολιτική θεωρία για να παρουσιάσει τη δική της οπτική για το θέμα.
Τη συζήτηση συντόνισε η κ. Αναστασία Φουσέκη –Χατζηγεωργίου, Παιδίατρος
Στα πλαίσια της ημερίδας ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών δια του εκπροσώπου του πρωτ. Αδαμαντίου Αυγουστίδη Γεν. Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών τίμησε τα μέλη της απελθούσας Διοικ.Επιτροπής της Υπηρεσίας Γυναικείων θεμάτων για την προσφορά τους στην ίδρυση και τη δόμηση της Υπηρεσίας.
Πηγή: neotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου